Hyr en kock/Kocktjänster

Lovely Raw erbjuder sina kocktjänster för företag för olika privata evenemang som kortare workshop samt även längre event som tränings- yogaresor. Kontakta mig för en förfrågan så berättar jag mer. 

Att hyra en kock till ett privat event som exempelvis en möhippa, födelsedag eller företagsfest är ett perfekt alternativ där kocken kommer hem till er och förvandlar ert kök till en restaurang. Kocken anländer cirka 2 timmar innan maten ska serveras med råvaror och nödvändiga köksredskap för att förbereda det som behövs till middagen. Ni får tilltugg och något att dricka innan maten.

Upplägget kan utföras på följande sätt:

Alternativ 1:
Kocken kommer hem till er och lagar all mat på egen hand medan ni i sällskapet lutar er tillbaka. Maten presenteras och serveras och ni avnjuter en härlig middag. Kocken plockar och diskar rent efter sig innan hon ger sig iväg och låter er fortsätta er middag i lugn och ro.

Kontakta mig för menyförslag och förfrågan om priser, info@byreginarojas.se.

Alternativ 2:
Kocken kommer och håller ett kort föredrag kopplat till temat som ni valt för kvällen. Ni delas in i små grupper och lagar olika rätter från menyn som sedan dukas upp och avnjuts tillsammans. Alla deltagare får dessutom ett recepthäfte från eventet.

För detta alternativ gäller följande:
Priset är 1300 kr/per person och minst antal är 6 personer.
För transport tillkommer 1300 kr per grupp.

I priset ingår:

  • Tilltugg före maten
  • Föredrag och recept
  • Privat kock under kvällen ca 4 timmar.
  • Minst 4 rätters middag, inkl. efterrätt.
  • Undanplock

Alternativ 3: 
Känns ert kök för litet?

Inga problem – Samla ihop ett gäng och kom då till ”Mat och Vinlabbet” i Hornstull där jag ordnar en privatkurs åt er.

Köket är rymligt, ljust och ger en familjär känsla. Nära till kommunala färdmedel och med vacker utsikt över Hornstulls strand.

Följande alternativ kostar 1300 kr/ pp.

Minst antal deltagare är 7 personer.